Els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre es van jugar a Calella les prèvies per equips i la repesca individual pels Campionats de Catalunya d’Edats.

En les prèvies d’equips, els alevins i els infantils del Termotur Calella van aconseguir brillantment la classificació per la fase final dels campionats de Catalunya.

L’equip aleví format per Lluc Sánchez, Xavi Abio, Pol Villaret i Aniol Roca, va quedar primer d’un grup de 4, derrotant al favorit, el CER l’Escala, aconseguint així el passi directe.

Els infantils Aman Kumar, Alex Martínez i Mickey Muñoz, amb l’ajuda de Lluc Sánchez, van quedar 2ns de grups i van haver de jugar-s’ho primer contra l’Hospitalet i després contra el Ripollet per aconseguir també la classificació.


Els equips aleví i infantil classificats pels Campionats de Catalunya

L’equip sub21, format per Abel Martínez, Ian Domínguez i Ferran Riera va caure en els dos partits i no participarà als Campionats de Catalunya.

En la repesca individual, Xavier Abio va aconseguir quedar primer de grup en la prova aleví, i participarà en les proves individuals benjamí (classificació directa) i aleví. Van jugar les prèvies però no es van classificar Ian Domínguez en juvenil, Alex Martínez i Mickey Muñoz en infantil i Pol Villaret en aleví. Aman Kumar i Abel Martínez ja estaven classificats per ranking.