El naixement del tennis taula federat a Calella es remunta a l’any 1968.

La temporada 1982-83 el Calella-Santillana puja a la Divisió d’Honor Masculina amb un equip format per jugadors locals: Josep Manel Maillo, Jaume Puig, Jaume Alcaraz i Jordi Font.

Durant les temporades 1986-87 i 89-90 el primer equip calellenc assoleix el seu millor resultat en aquesta categoria: el tercer. Durant totes aquestes temporades, fins l’actual, per les files del C.T.T. Calella han passat jugadors de la categoria de Salvador Moles, Ou Jinhui, Xiao Daili, Valeri Malov i Wang Jinfu.

La temporada 1988-89 el Genet Calella participa a la Copa Europea Nancy Evans.

El primer equip femení de C.T.T. Calella neix la temporada 1987-88, el Missé Calella. Aquest conjunt, ja amb el nom de Fusteria Villegas Calella, debuta a la Divisió d’Honor la temporada 1990-91 i aconsegueix la 4a plaça. La temporada 93-94 el Fusteria Villegas Calella aconsegueix la millor classificació en la història del C.T.T. Calella en la lliga de Divisió d’Honor, el tercer lloc. L’èxit més destacat de les noies es produeix l’any 1993 quan Iao Li, Glòria Barranco, Tània Puig i Olga Campos aconsegueixen el Campionat d’Espanya Absolut a Bagà.

El treball de formació de joves valors es va iniciar a principis de la dècada dels 80 i els bons resultats no trigarien massa en arribar: Josep Manel Maillo es proclama sotscampió estatal juvenil l’any 1982 i el Calella Missé infantil es proclama també sotscampió per equips l’any 1987. A partir d’aquí els títols estatals van anar venint de manera considerable fins a 13 en total: 3 títols per equips masculins juvenils, 3 en equips femenins juvenils,  1 en equips alevins masculins, 1 en equips sub 21 masculins,1 en equips infantils femenins, 2 en equips sub-21 femenins i 2 en veterans.

A nivell individual i de dobles el C.T.T. Calella té una bona col·lecció de títols: 15 campions d’Espanya individuals i 24 de Catalunya, 28 títols estatals i 38 catalans en dobles. 29 títols catalans per equips i 20 lligues catalanes. 20 jugadors del nostre club has aconseguit arribar a les diferents seleccions estatals, destacant la medalla d’argent assolida per Cristòbal García en la prova d’equips del Campionat d’Europa Juvenil de 1996.

Hi ha dos aspectes claus en l’evolució del C.T.T. Calella: la inauguració de les noves instal·lacions de la Fundació Fèlix Llobet l’any 1983 i la concessió del Centre de Tecnificació de la Federació Catalana de Tennis de Taula l’any 1992.

A nivell organitzatiu, el club va portar a Calella el campionat Internacional d’Espanya de 1979, té al seu càrrec el Top Estatal de joves des de 1991, ja ha organitzat sis edicions del Torneig Internacional de Calella amb jugadors alemanys i 5 estades de Tecnificació de la FCTT.

En l’actualitat el club s’ha traslladat a una nova sala amb capacitat per a 16 taules de competició a la Fàbrica Llobet i compta amb el seu primer equip femení a la Superdivisió Femenina i el seu primer equip sènior masculí  a la Divisió d’Honor Masculina, per un total de 10 equips federats.