Open Ping Pong Calella

El Club Tennis Taula Calella tornarà a organitzar l’Open Ping Pong Calella, un torneig amateur que es jugarà cada dijous de les 19:30 fins a les 21 hores a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet i Guri.

La primera prova d’aquesta temporada es disputarà el dia 5 d’abril i el tancament d’inscripció serà el dia 2 d’abril. La competició s’allargarà fins al mes de juny i hi haurà premis pels tres primers classificats.

Qui pot jugar?

El torneig va destinat a tots aquells i aquelles persones majors de 16 anys que vulguin jugar a ping pong i no troben local o instal·lacions per a fer-ho. L’Open Ping Pong Calella us permetrà competir amb diverses persones, de diferents nivells i guanyar diversos premis si sou els millors.

Com ho he de fer per a inscriure’m?

Envia les teves dades al correu cttc@cttcalella.com abans del 2 d’abril per a participar en la primera prova. A partir de llavors, us podeu inscriure durant tot el que resta de temporada, sempre que sigui com a mínim una setmana abans del dia que vulgueu començar a competir.

Com funcionarà la competició?

Hi haurà diferents categories en funció del nivell dels jugadors que s’aniran formant amb els punts que es vagin acumulant. Les partides es faran al millor de 5 sets, i sempre s’intentarà que es juguin el major número de partits possibles.

Cada posició, en funció del nivell que es jugui, donarà uns punts de rànking i això determinarà els grups i nivells de la setmana següent.

Al final de cada fase es donaran premis en material esportiu i en forma d’entrenaments individualitzats als millors de la classificació general.

El mínim per a poder fer la competició és de 6 jugadors/es

Què necessito per a participar?

El Club Tennis Taula Calella cedirà les taules, les pilotes i si és necessari, pales. El preu per a participar a cada fase serà de 5€ pels que no són socis del club. També hi ha l’opció de pagar la quota de soci practicant, de 25€ al mes amb l’opció de venir els altres dies de la setmana.