El Club Tennis Taula Calella va participar amb 13 jugadors al Torneig Zonal que es va disputar a Bàscara de l’1 al 3 de novembre. Clàudia Pérez i Sofia Xuan Zhang no hi van participar per estar amb la selecció a Opens Internacionals i es classifiquen directament pel Torneig Estatal.

En el primer dia de competició, Alba Fernández va acabar 2a en categoria sub23, perdent per 3 a 1 amb Ana García del Girbau Vic en la final. Els alevins, Xavi Abio, Pau Arderiu, Pol Villaret i Aniol Roca no van aconseguir superar la fase de grups.

En el segon dia, els infantils Aman Kumar, Marc Miró, Alex Martínez i Lluc Sánchez van aconseguir tots superar la fase de grups. Sánchez i Martínez van caure a la prèvia i Aman Kumar acabaria quedant-se a les portes de classificar-se per a l’Estatal, perdent als 1/8 de final. Marc Miró va completar un gran torneig, acabant en segona posició, i va arribar a disposar de dues pilotes de campionat davant Pau Lloret del Badalona.

En categoria femenina, Mariona Garrido no va aconseguir classificar-se pel quadre final en categoria aleví, mentre que Lluna Díez va acabar 6a en benjamí amb un balanç de 2 victòries i 5 derrotes.

En el darrer dia, Elisabeth Cabanas va tenir punt de partit per a classificar-se pel quadre final juvenil, però va acabar cedint i no va superar els grups. Aiko Sánchez en infantil, va acabar 12a, després de superar la fase de grups i perdre en la lluita per la 9a posició.