Torneig Zonal Classificatori
Bàscara, del 31 d’octubre al 2 de novembre del 2014

El Club Tennis Taula Calella va participar amb 18 jugadors al Torneig Zonal Classificatori, on tenia 3 jugadores ja classificades pel Torneig Estatal: Alba Fernández en infantil i Nora Escartín i Sofia Xuan Zhang en juvenil.

En la primera jornada, on hi van participar els juvenils i infantils, Núria Matas va acabar en 5a posició després d’una gran fase de grups. En la mateixa categoria, Maria Martínez va acabar en 11a posició.

En nois, Ian Domínguez va superar la fase de grups però va caure a la primera ronda, mentre que Pol Van Riet no va passar de grups.

En juvenil, Abel Martínez i Jaume Basart van caure als 1/16 de final, lluny de les posicions que donen la classificació per a l’Estatal, mentre que Albert Plaza i Ferran Riera van quedar fora a la fase de grups.


El grup d’infantils i juvenils amb els entrenadors

El dissabte al matí va ser el torn dels petits, on Clàudia Pérez va aconseguir arribar a les semifinals de la categoria benjamí. El benjamí Lluc Sánchez va superar la fase de grups, aconseguint acabar en una meritòria 12 plaça, mentre que l’aleví David Falomir no va superar la fase de grups.


David Falomir, Clàudia Pérez i Lluc Sánchez

Per últim, queden les categories sub23 i de veterans, on el club va aconseguir col·locar dos jugadors més a l’Estatal. En noies, Ariadna Matas va acabar en 5a posició després de jugar a un gran nivell durant tota la competició i en nois, els 4 jugadors calellencs van aconseguir classificar-se entre els 16 primers, tot i que només Adrià Mallorquí (5è) va aconseguir el passi per a l’Estatal. Marc Riudavets va ser 11è i Joaquim Pedemonte i Pau Tió 13ens.

Manuel Carmona també es va quedar a les portes de la classificació acabant en la 12 posició final de la categoria de Veterans +50.


El grup dels sub23 i el benjamí Lluc Sánchez