Torneig Estatal

Del 19 al 21 de febrer es va disputar a Valladolid el Torneig Estatal on hi participen els 48 millors palistes de cada categoria, de benjamí a veterà.

El Club Tennis Taula Calella hi havia classificat a 6 jugadors, que buscaven plaça pel Top Estatal que es jugarà el mes de maig a Irun.

En categoria juvenil femenina, Sofia Xuan Zhang no va poder mantenir el títol aconseguit les dues temporades anteriors al perdre amb la jugadora del Vic, Clàudia Caymel. AlbaFernández, juvenil de primer any, va arribar a semifinals, signant una gran actuació.

podiestata

També va jugar a un gran nivell Núria Matas, també de 1r any, que va passar de grup i va perdre amb Marina Ñíguez als 1/16 de final.

En sub23 masculí, Adrià Mallorquí va fer una molt bona fase de grups, acabant en 2a posició, però va quedar fora a la primera ronda del quadre.

En aleví femení, la jugadora Clàudia Pérez, que actualment juga amb el Tramuntana Figueres, va arribar als 1/4 de final aconseguint quedar entre les 8 millors de la seva categoria i jugarà el Top Estatal.

En benjamins, Lluc Sánchez es va quedar a un pas de l’objectiu al perdre als 1/8 de final.
Podeu trobar més imatges de torneig a la nostra pàgina de Facebook.