Torneig Estatal
Valladolid, del 20 al 22 de febrer del 2015

Sofia Xuan Zhang del Suris Calella campiona en categoria juvenil!

El Suris Calella col·loca 5 jugadores entre les 8 millors d’Espanya.


Grup calellenc a Valladolid

El Club Tennis Taula Calella va participar al torneig Estatal amb 11 jugadors que s’havien classificat entre els 48 millors de les seves respectives categories després dels Torneigs Zonal i Nacional.

En categoria juvenil, Sofia Xuan Zhang va revalidar el títol aconseguit la temporada passant, reeditant la final amb Mariona Sáenz, que havia eliminat a semifinals a l’altra jugadora del Suris, Nora Escartín.


Podi de la prova juvenil amb Sofia Xuan Zhang i Nora Escartín

En categoria infantil, Alba Fernández va realitzar un gran torneig i va arribar fins a la final, on va perdre amb la cap de sèrie número 1, Ana García del Ciudad de Granada.

Núria Matas també es va classificar entre les 8 primeres a l’arribar als 1/4 de final de forma brillant igual que Clàudia Pérez en benjamí, que en el seu primer torneig Estatal, va jugar a un altíssim nivell.

En categories masculines, Adrià Mallorquí en sub23 i Manuel Carmona en veterans, van aconseguir superar l’exigent fase de grups, però no van poder superar cap ronda al quadre final.

Per la seva banda, Joaquim Pedemonte, Pau Tió i Ariadna Matas en sub23 i Abel Martínez en juvenil no van passar la fase de grups.