Alba Fernández del Suris Calella i Clàudia Pérez, semifinalistes!!

El Club Tennis Taula Calella va classificar a 5 jugadores al Torneig Zonal que es va disputar el mes de novembre a Bàscara, per a disputar l’Estatal de Valladolid que s’ha disputat aquest cap de setmana.

En categoria juvenil, Alba Fernández va arribar a semifinals després de quedar primera de grup i superar dues rondes, la de 1/4 per 3 a 2 contra MIreia Peretó del CTT Ripollet. En semifinals, es va creuar amb Ana Garcia del Vic, màxima favorita. La calellenca es va arribar a avançar 2 a 1 i 6 a 3, però la vigatana va remuntar el partit i es va acabar fent amb el títol.

En infantils, Clàudia Pérez també va arribar a semifinals. En la penúltima ronda va jugar contra la seva companya d’equip, Jana Riera, amb la que va perdre 1 a 3.

Les dues jugadores calellenques aconsegueixen així la classificació pel Top Estatal, on juguen les 8 millors raquetes de cada categoria a nivell estatal.

Les benjamines Mariona Garrido i Lluna Díez van debutar en un torneig estatal i tot i que no van poder superar la fase de grups, van jugar a un molt bon nivell.

Sofia Xuan Zhang va ser baixa en categoria sub23.