surissuper.001

En la temporada 2014/15, el Club Tennis Taula Calella ha participat en diferents lligues amb un total de 10 equips.

El Suris Calella de la Superdivisió femenina, format per Gabriela Feher, Sofia Xuan Zhang, Nora Escartín, Alba Fernández i Jèssica Hernández ha acabat en una meritòria 4a posició, sobretot si tenim en compte que Feher, la millor jugadora del Suris, no ha disputat tots els partits. La infantil Alba Fernández ha aconseguit fer-se un lloc a l’equip amb excel·lents resultats.

A la Divisió d’Honor Masculina, el Termotur Calella d’Arcos, Puig i Mallorquí ha aconseguit consolidar-se en la categoria, després de l’ascens aconseguit en la temporada anterior. La tripleta de jugadors calellencs ha fet una temporada excel·lent i fins a final de temporada ha tingut opcions per a jugar la fase d’ascens a Superdivisió.

A primera, un altre equip que acabava d’assolir l’ascens i que ha fet una temporada que ha millorat les expectatives. Pedemonte, Martínez, Riudavets i Tió, jugadors Sub21 i juvenils, han aconseguit acabar en 8a posició en el seu primer any en la categoria i s’han convertit en un dels equips revelació de l’any.

A segona i a tercera, els equips calellencs no han aconseguit la permanència, i han baixat després d’unes temporades irregulars.

D’altra banda, hi ha hagut 3 equips en lligues territorials seniors i 2 en lligues territorials de veterans.