Divisió d’Honor Estatal Masculina

Son Cladera / Termotur Calella 3-4 A.Mallorquí (1), A.Puig (1’5), A.Arcos (1’5) 

El Termotur Calella inicia amb bon peu el seu retorn a la Divisió d’Honor, amb una victòria a la pista de l’equip mallorquí del Son Cladera.

El partit va començar de manera immillorable per l’equip català, que es va avançar per 0 a 3 amb les victòries d’Albert Arcos sobre Alex Ivanov, la d’Aitor Puig sobre Marc Caymel i la d’Adrià Mallorquí sobre Fèlix Gallego. 

Tot i l’avantatge, els mallorquins van aconseguir reaccionar i van posar el 3 a 3 en el marcador, forçant el partit de desempat.

El doble format per Albert Arcos i Aitor Puig es va anotar el primer set, però en una mala fase de joc, van cedir el segon i al tercer perdien per 4 a 8, aconseguint remuntar. Finalment, amb 5 a 5 al darrer set, els calellencs van mostrar l’experiència apresa dels darrers anys i van estar molt encertats per emportat-se la victòria. 


El Termotur debuta a la Divisió d’Honor amb victòria 

 


Primera Estatal Masculina

Gimnàstic de Tarragona / Termotur Calella 4-3 M.Riudavets (1), P.Tió (1), A.Martínez (1)

El segon equip calellenc, format per Marc Riudavets, Pau Tió i Abel Martínez, va debutar amb una ajustada derrota a la categoria de Primera Estatal. Els calellencs no van estar gaire encertats a l’inici i van començar perdent per 3 a 0. Van aconseguir reaccionar i arribar al doble, on els tarragonins van estar més segurs en els moments decisius.


Segona Estatal Masculina

Termotur Calella / Bàscara 3-4 E.Manger (2), P.Gràcia (1), M.Carmona

Ajustada derrota de l’equip de Segona, on tot i el gran partit d’Edgar Manger, amb dos punts, no es va poder iniciar la temporada amb victòria.


Tercera Estatal Masculina

EDICPA Calella / La Bisbal 3-4 J.Basart (2), J.Narcís (1), A.Matas

Un altre partit que s’escapa en el dobles. A tercera, i contra un dels equips que l’any passat es va quedar a les portes de la fase d’ascens, els calellencs van forçar el desempat, gràcies sobretot al gran partit de Jaume Basart, que va aconseguir dos punts. 


Primera Territorial

L’Avenç / Cruxent Edelma Calella 1-5 J.Puig (2), Repe (2), A.Plaza (1)

Bon inici per l’equip de Primera Territorial, que va aconseguir l’ascens la temporada passada. Jaume Puig i Josep Repe Sánchez van sentenciar el partit amb dos punts cadascú.


Segona Territorial

La Unió / Cruxent Edelma Calella 4-2 F.Riera (1), M.Vidal (1), P.Van Riet

Inici amb derrota en una temporada que ha de servir per agafar experiència als joves jugadors del club.


Tercera Territorial 

Escola TT Calella / Lliçà 0-6 I.Domínguez, C.Pérez, F.Cerrillo

Contundent derrota en el primer partit de la temporada.