Divisió d’Honor Estatal Femenina

Cidade de Naron / Suris Calella 2-4  A.Fernández (1), C.Pérez (2), N.Matas (1)
Visit Pontevedra / Suris Calella 2-4  A.Fernández (2), C.Pérez (2), N.Matas

Gran cap de setmana del Suris Calella de la Divisió d’Honor, que aconsegueix dues victòries a Galícia i es posa 4t a la classificació, empatat a punts amb el Tramuntana (2n) i el Visit Pontevedra (3r).

El dissabte a la tarda, les noies del Suris van jugar a Naron, on Núria Matas va començar fent un bon partit tot i perdre amb la xilena Cristal Montecinos per 1 a 3. Alba Fernández i Clàudia Pérez donaven la volta al marcador amb facilitat derrotant a Claudia Canay i Diandra Cobelo, respectivament,. Fernández va tenir la sentència quan dominava per 6 a 2 en el 5è set a Montecinos, però la local va remuntar i posava el 2 a 2 global.

Clàudia Pérez, Núria Matas i Alba Fernández

Matas va tornar a ser clau, aconseguint un punt que avançava al Suris i Clàudia Pérez va haver de remuntar un 2 a 1 en contra a Canay per donar la 3a victòria al Suris.

El diumenge al matí, a Pontevedra, dos punts d’Alba Fernández i dos de Clàudia Pérez, que van jugar a un alt nivell, van fer que el Suris sumés una nova victòria i empatés amb l’equip gallec a la classificació.


Tercera Estatal

Parets / Termotur Calella 2-4 A.Martínez (2), M.Garrido (2), A.Kumar (1)

L’Abel Martínez va exercir de base, aconseguint 2 punts, i ben acompanyat d’Aman Kumar i Martí Garrido, que també van puntuar, col·loquen al Termotur Calella com a lider de la categoria, empatat amb el Tramuntana Figueres.

El Termotur Calella i el Parets

Preferent Territorial

Horta / Suris Calella 4-2 M.Carmona (1), D.Roca, O.Saña (1)

Nova derrota de l’equip de preferent, que no va tenir opcions a la pista del Lluisos d’Horta i només va ser capaç de puntuar quan el partit ja estava decidit.


Segona A Territorial

Lluïsos de Gràcia – Tarinas Calella 3-4 T.Leone (2’5), X.Abio (1’5), Repe

Partidàs de Tomás Leone, que va aconseguir dos punts i va participar en el doble, per donar una nova victòria al Tarinas Calella, en aquesta ocasió a la pista del Lluïsos de Gràcia, que era el líder invicte de la categoria.

Xavi Abio, Repe i Tomás Leone

Tercera A Territorial

Badalona / Cruxent Edelma Calella 1-5 A.Roca (1), P.Villaret (2) , P.Arderiu (2)

Contundent victòria del Cruxent Edelma que ja suma 6 victòries en 6 partits i aquest cap de setmana jugarà contra l’altre equip invicte de la categoria, el Castellgalí.

Aniol Roca, Pau Arderiu i Pol Villaret

Tercera B Territorial

Lluïsos de Gràcia / Suris Calella 4-3 L.Granatello (1), P.Plaza (1) , A.Sánchez (1)

Partit molt disputat a Gràcia, que finalment va caure del costat dels locals, tot i que els 3 palistes calellencs aconseguissin puntuar.

Lucas Granatello, Aiko Sánchez i Paco Plaza

Segona A Veterans

Termotur Calella / Dels Horts 6-0 O.Saña (2), M.Carmona (2), D.Roca (2)

El Termotur derrota amb contundència al Dels Horts per 6 a 0.


Tercera A Veterans

Ateneu 1882 / Ag. Vet. Calella 1-5 J.Puig (2), A.Vilalta (2), J.Roca (1)

El segom equip de veterans calellenc es col·loca líder després de la victòria a la pista de l’Ateneu.