Superdivisió Estatal Femenina

Suris Calella / Priego Hotel Museo Patria Chico 4-1 S.Xuan Zhang (2’5), G.Feher (1’5), A.Fernández

Important victòria deontra un rival complicat com ho és el Priego. Gabriela Feher i Sofia Xuan Zhang van avançar al Suris derrotant amb comoditat a Carmen Henares i Melinda Ciurcui respectivament. Marija Galonja va retallar distàncies al no donar opcions a Alba Fernández. En el doble, Gabriela Feher i Sofia Xuan Zhang van remuntar un 0 a 2 que va acabar essent clau pel resultat final del partit. Amb 3 a 1 al marcador, la Sofia va tancar el partit guanyant per 3 a 0 a Carmen Henares i donant la 3a victòria en 4 partits al Suris Calella.


Tercera Estatal Masculina

Termotur Calella / Cardedeu 5-1 A.Martínez (2), A.Kumar (1), Ll.Sánchez (2)

Gran partit de l’equip de tercera, que s’enfrontava al Cardedeu que arribava com a lider invicte de la categoria. Abel Martínez es va mostrar molt sòlid assegurant dos punts, i els joves Aman Kumar i Lluc Sánchez van signar una gran actuació tancant el resultat per 5 a 1 a favor dels locals que ja porten 3 victòries en 5 partits.


Primera Territorial

Lluisos de Gràcia / Suris Calella 2-4 J.Puig (1), E.Cabanas (2), O.Llimós (1)

Cinquena victòria en 5 partits de l’equip de Primera Territorial. Elisabeth Cabanas, amb dos punts, es va convertir en la figura d’un equip que ja és líder en solitari.


Segona A Territorial

CN Sabadell / Termotur Calella 5-1 T.Leone (1), Q.Mallorquí, A.Martínez

L’equip de 2a segueix sense conèixer la victòria. Aquesta vegada es va perdre a la pista del Congrés per 5 a 1, en un partit en el que va debutar en Quim Mallorquí.


Tercera Territorial

Escola TT Calella / CTT Barcelona 5-1 X.Abio (2), P.Arderiu (1), M.Villaret (1), P.Villaret

Els de 3a territorial pugen a la 4a plaça de la classificació després d’una victòria per 5 a 1 contra el CTT Barcelona. El partit va suposar el debut en lligues de Pau Arderiu, que va sumar el seu primer punt.


Veterans 2a Territorial

Termotur Calella / Dels Horts 2-4 J.Sánchez, O.Saña (2), J.Puig

Derrota a casa contra l’equip de Sant Vicenç dels Horts tot i els dos punts d’Orlando Saña.


Veterans Tercera Territorial

Ag Veterans Calella / Ripollet 1-5 J.Fernández (1), J.A.Febrer, J.Roca

Debuts de J.A. Febrer i de Juli Roca en la derrota per 1 a 5 contra el Ripollet.