Superdivisió Estatal Femenina

Suris Calella / Covicsa Santa Eulàia 4-1 G.Feher (2’5), A.Fernández (1’5), C.Pérez (1)

Després de 4 derrotes en les 4 darreres jornades, el Suris Calella va aconseguir la victòria a casa contra el Santa Eulària d’Eivissa per un clar 4 a 1.

Gabriela Feher va ser clau amb els seus 2 punts i el doble, i també va ser l’encarregada de tancar el partit davant Sara Ramírez. L’Alba Fernández va derrotar al nou fitxatge de l’equip balear, la colombiana Cory Tellez , i va contribuir també al punt del doble. La jove Clàudia Pérez va fer un bon partit tot i perdre amb Sara Ramírez.

El Suris continua 5è amb 8 victòries i 5 derrotes.


Primera Estatal Masculina

CTT Ripollet / Termotur Calella 4-2 A.Mallorquí (2), A.Arcos, M.Miró

Dura derrota del primer equip masculí a la complicada pista del CTT Ripollet, que complica les aspiracions d’ascens dels calellencs.

Adrià Mallorquí va sumar dos punts jugant a un gran nivell, i Albert Arcos va estar a prop de forçar el doble, però va acabar perdent contra Vilardell i Porta. Marc Miró tampoc va poder puntuar i els calellencs sumen la 5a derrota de la temporada.


Tercera Estatal

Termotur Calella / Vilablareix 4-2 A.Kumar (2), E.Cabanas (2), J.Sánchez

Victòria del Termotur en el debut en la categoria de l’Elisabeth Cabanas, que va sumar dos punts i va ser clau en el partit. Aman Kumar va fer un gran partit i va sumar els seus dos punts amb autoritat.


Primera Territorial

Esparreguera / Suris Calella 0-6 J.Puig (2), O.Saña (2), Montxi (2)

Contundent victòria del Suris de 1a territorial a la pista de l’Esparreguera. L’equip calellenc seguirà 2n a la classificació amb 10 victòries i 3 derrotes.


Segona A Territorial

Els Amics de Terrassa / Termotur Calella 4-2 T.Leone (2), A.Martínez, M.Villaret

Debut d’en Mateu Villaret en la categoria, en un partit on Tomás Leone va sumar els dos punts de l’equip calellenc i Alex Martínez va estar a prop de forçar el doble.


Tercera Territorial

Escola TT Calella / Congrés 2-4 P.Villaret (1), P.Arderiu (1), A.Roca

El jove equip calellenc no va poder superar al Congrés i va acabar perdent per 2 a 4.


Veterans 2a Territorial

Termotur Calella / El Ciervo 2-4 J.Sánchez (1), O.Saña (1), J.Puig

Derrota contra El Ciervo de Sabadell per 2 a 4.


Veterans Tercera Territorial

Ag Veterans Calella / Dels Horts 4-2 A.Lieury (2), J.Roca (1), J.A.Febrer (1)

La participació d’Alfred Lieury dóna una nova victòria al segon equip de veterans, on Juli Roca i Joan Antoni Febrer també van puntuar.