Superdivisió Estatal Femenina 

Suris Calella – CN Mataró 4-1 G.Feher (1), N.Escartín (1), S.Xuan Zhang (2), A.Fernández

El Suris Calella va jugar el dissabte el seu darrer partit de la temporada contra el CN Mataró, al que va derrotar per un clar 4 a 1.

El Mataró va presentar una alineació sorprenent, ficant a Galia Dvorak i Svetlana Mayorova només als dobles.

El Suris, que va fer jugar al seu equip titular, es va avançar per 3 a 0 amb victòries molt clares de Feher, Zhang i Escartín. En el doble, els calellencs van fer jugar a Alba Fernández amb Gabriela Feher, que van perdre per 3 a 0 contra Dvorak i Mayorova.

A continuació, Sofia Xuan Zhang tancaria el partit derrotant a Lario.

El Suris Calella tanca una excel·lent temporada en la 4a posició, amb un balanç de 15 victòries i 6 derrotes.


El Suris Calella


Divisió d’Honor Estatal Masculina

Termotur Calella – Arteal Santiago 3-4 A.Puig, A.Arcos (1), A.Mallorquí (2)

Ajustada derrota del Termotur Calella contra l’Arteal de Santiago de Compostela, en un partit on els calellencs van tenir la victòria a tocar, però finalment no van poder amb l’equip gallec, que empata amb els calellencs a la classificació.

Novament Adrià Mallorquí va ser el jugador més destacat del Termotur amb dos punts, i el doble, com ja va passar amb el CAI, es va perdre per un ajustat 3 a 2.

Als calellencs els hi queda un partit al País Basc i si guanyen poden acabar la temporada en 4a posició.


 
Primera Estatal Masculina
 

Son Cladera / Termotur Calella 2-4 P.Tió (1), M.Riudavets (1), Q.Pedemonte (2)

El Termotur Calella va tancar la temporada a la pista del Son Cladera mallorquí amb una victòria que resumeix el bon paper de l’equip al llarg de la temporada.

El jove equip calellenc, que ja fa unes jornades que havia aconseguit la permanència, ha estat un dels equips revelació de la Primera Estatal, després d’aconseguir l’ascens fa tot just ara un any.


Segona Estatal Masculina

Badalona / Termotur Calella 2-4 P.Gràcia (2), E.Manger (2), J.Narcís 

El Termotur Calella aconsegueix una victòria a Badalona que no serveix per a evitar el descens. L’equip calellenc depenia de resultats de tercers per a continuar amb opcions, però finalment, i després d’una primera volta molt dolenta, el Termotur baixarà a tercera.


Tercera Estatal Masculina

Bàscara / EDICPA Calella 1-5 J.Basart (2), J.Piedra (2), J.Sánchez (1)

L’EDICPA Calella aconsegueix salvar-se del descens directe gràcies a la contundent victòria a la pista del Bàscara, rival directe en la lluita per la permanència.