Superdivisió Estatal Femenina

Suris Calella / CDTM Rivas 4-0 S.Xuan Zhang (1’5), G.Feher (1’5), A.Fernández (1)

El Suris Calella disputava una nova jornada de la Liga Iberdrola contra un equip que tot i reforçar-se aquesta temporada, estava en zona de descens, el Rivas madrileny.

Gabriela Feher va obrir el partit contra la nigeriana Edem Offiong. Feher va perdre el primer set però va imposar-se en els tres següents, sumant el primer punt pel Suris.

Sofia Xuan Zhang posava el 2 a 0 després de no donar cap opció a la colombiana Paula Medina i Alba Fernández sentenciava el partit derrotant per 3 a 1 a Sofia Barba.

En el doble, la parella formada per Feher i Zhang va donar la 5a victòria en 6 jornades a l’equip calellenc.


Primera Estatal Masculina

Termotur Calella / Lluisos de Gràcia 4-2 A.Arcos (2), A.Mallorquí (1), M.Miró (1)

El Termotur Calella es va endur un ensurt amb el Lluïsos de Gràcia, cuer de la categoria, ja que l’equip barceloní es va avançar 1 a 2 amb les victòries de Ferran Cano sobre Marc Miró i de Bernat Folch sobre Adrià Mallorquí. Albert Arcos, amb dos punts, va ser clau en la remuntada i finalment el Termotur es va imposar en un partit on els 3 calellencs van aconseguir puntuar i l’equip continua 2n a la classificació.


Tercera Estatal Masculina

Termotur Calella / CTT Bàscara 2-4 A.Martínez (2), A.Kumar, Ll.Sánchez

Tot i els dos punts d’Abel Martínez, el segon equip calellenc va caure amb el Bàscara, en un mal partit dels infantils Aman Kumar i Lluc Sánchez.


Primera Territorial

Olesa / Suris Calella 2-4 J.Puig (1), O.Saña (2), E.Cabanas (1)

Després de la derrota de la passada jornada, que suposava la primera desfeta de la temporada, l’equip aconsegueix una nova victòria a la pista de l’Olesa en un partit on els tres jugadors del Calella van puntuar.


Segona A Territorial

La Unió / Termotur Calella 4-2 M.Navarro (1), M.Muñoz (1), A.Martínez

L’equip de 2a A s’enfrontava amb l’altre equip que encara no coneixia la victòria aquesta temporada, i tot i així els calellencs no van poder emportar-se el partit i només van poder puntuar quan el marcador ja era de 4 a 0.


Tercera Territorial

Castellar / Escola TT Calella 4-2 X.Abio (1), P.Villaret, P.Plaza (1)

Derrota ajustada a la pista del Castellar, en un encontre on dos partits es van decidir al 5è set i els dos a favor de l’equip local.


Veterans 2a Territorial

Termotur Calella / Pep Palés 5-1 J.Sánchez (1), O.Saña (2), J.Font (2)

Gran victòria de l’equip de veterans per 5 a 1 contra el Pep Palés, amb dos punts d’Orlando Saña i de Jordi Font.


Veterans Tercera Territorial

Ag Veterans Calella / Lluïsos de Gràcia 4-3 A.Lieury (2’5), R.Martínez (1’5), J.Fernández

Treballada victòria de l’Agrupació Veterans Calella, en un partit que va suposar el debut de l’Alfred Lieury a la categoria, i que va aconseguir 2 punts i mig, donant la victòria a l’equip calellenc.