Superdivisió Estatal Femenina

Suris Calella – Arteal 4-1 G.Feher (2’5), S.Xuan Zhang (1), N.Escartín (0’5)

El Suris Calella tanca la primera volta amb una victòria contra l’Arteal gallec en un partit on Gabriela Feher va resultar clau amb 2 punts i el doble.

El partit va començar amb la còmode victòria de Feher sobre l’exjugadora del Suris, Raquel Bonilla. A continuació Nora Escartín va tenir contra les cordes a la romanesa Melinda Ciurcui però va acabar cedint per 1 a 3.

Amb l’1 a 1 al marcador, Sofia Xuan Zhang va tornar a demostrar la seva solvència a la categoria i va derrotar a la també romanesa Roxana Iamandi per 3 a 1, avançant així al Suris.

En el doble, la parella formada per Feher i Escartín va haver d’arribar al 5è set per a desfer-se de les gallegues i pràcticament sentenciar l’encontre, fet del que s’encarregaria Feher davant Ciurcui per un còmode 3 a 0.

Al final de la primera volta, el Suris és 5è, empatat amb el 4t classificat, el Vic, amb un total de 14 punts. 


 

Divisió d’Honor Estatal Masculina

Termotur Calella – L’Escala 1-5 A.Puig (1), A.Arcos, A.Mallorquí

Després de 5 victòries consecutives a la lliga, els calellencs van perdre amb el lider invicte de la categoria, el CER L’Escala per 1 a 5, tot i que això no afecta a la classificació i el Termotur continua 4t amb 14 punts i empatat amb el 3r classificat.

El partit va començar amb la sorprenent victòria d’Aitor Puig sobre Dani Torres, el millor jugador de la categoria, però els gironins no van tardar en reaccionar i van acabar imposant la lògica, i tot i que els calellencs van tenir les seves opcions, en els moments claus els jugadors de l’Escala van ser superiors.


 
Primera Estatal Masculina
 

Termotur Calella / Torelló 3-4 A.Martínez (2), M.Riudavets (1), P.Tió, Q.Pedemonte

Ajustada derrota contra el segon classificat, el Torelló, en un partit on els joves jugadors del Termotur van tornar a demostrar que es mereixen seguir a la categoria. 

Els calellencs van aconseguir forçar el doble en un partit on el visitant Jordi Piella va demostrar el seu nivell i on va ser determinant en el punt decisiu. Abel Martínez va ser un dels protagonistes del partit amb dos punts.

 
 

Segona Estatal Masculina

Tona / Termotur Calella 4-3 P.Gràcia (1), J.Font (1), M.Carmona (1)

Derrota del Termotur, en un partit que es guanyava per 0 a 3 i que demostra que la sort no està al costat de l’equip aquesta temporada. Els calellencs tanquen la primera volta sense conèixer la victòria i la permanència cada cop queda més lluny.


Tercera Estatal

L’Escala / EDICPA Calella 4-2 J.Basart (1), J.Narcís (1), A.Matas

Bon partit dels calellencs tot i la derrota al camp de l’Escala. Jaume Basart i Jordi Narcís van aconseguir puntuar, però els locals es van mostrar superiors en la resta de partits.


Primera Territorial

Cruxent Edelma Calella / L’Avenç 6-0 J.Sánchez (2), Y.Demin (2), J.Puig (2)

Contundent victòria de l’equip de Primera


Segona Territorial

Cruxent Edelma Calella / La Unió 4-2 J.Piedra (2), N.Matas (1), M.Vidal (1)

Bona victòria dels calellencs, gràcies sobretot a l’actuació de Jordi Piedra.


Núria Matas, Jordi Piedra i Martí Vidal


Tercera Territorial

Lliçà / Escola TT Calella 6-0 F.Cerrillo, C.Sánchez, C.Pérez

Dura derrota a la pista de l’Aliança Lliçà per 6 a 0.


Circuit PromesesDiversos jugadors de l’Escola del Club van aconseguir pujar de categoria en el Circuit Promeses celebrat a Calella i Reina Elisenda.

Tots els calellencs que van participar són els següents: Carlos Pérez, Oscar Llimós, Ian Dominguez, Clàudia Pérez, David Falomir, Lluc Sánchez, Dani Roncel, Pau Rosquellas, David Lupiáñez, Alex Wisse, David Cortés, Aman Kumar, Tomás Leone i Marc Rosquellas.


Els calellencs a Reina Elisenda en la jornada matinal