Superdivisió Estatal Femenina

Suris Calella / Alicante 0-4 G.Feher, J.Hernández, C.Pérez

El Suris Calella va rebre la visita de l’ASSSA Alicante amb la baixa de Sofia Xuan Zhang i amb Gabriela Feher i Alba Fernández lesionades, en un nou partit de la Liga Iberdrola de Superdivisió.

Clàudia Pérez va jugar el primer punt contra Men Hyung Jee i va caure per 0 a 3. En el segon punt, Gabriela Feher no va jugar i l’ASSSA Alicante va sumar el segon punt. Jèssica Hernández va fer dos 2 a 3 consecutius, el primer en l’individual contra Marina Ñíguez i el segon en el doble juntament amb Clàudia Pérez. 

El Suris continua 3r a la classificació amb 7 victòries i 2 derrotes i aquesta setmana visita al lider invicte de la categoria.


Primera Estatal Masculina

Termotur Calella / CETT Esparreguera 3-4 A.Mallorquí (2), A.Arcos (1), M.Miró

Dura derrota del Termotur Calella, la 4a de la temporada, aquest cop contra el CETT Esparreguera després de 4 hores de partit.

Tot i els dos punts d’Adrià Mallorquí, els calellencs no van trobar la manera de superar a l’equip visitant en el doble, on Alexandre Vidal i Xavier Casadevall es van mostrar superiors. 

Els calellencs ara són 5ens i hauran de fer una excel·lent segona volta per a optar a la fase d’ascens.


Tercera Estatal

Termotur Calella / Olot 4-2 A.Kumar (1), A.Puig (2), Ll.Sánchez (1)

Bona victòria del segon equip calellenc contra un rival directe a la classificació. Lluc Sánchez i Aman Kumar van aconseguir un punt cadascú i deixen a l’equip a la part alta de la taula.


Primera Territorial

Suris Calella / Vilanova 4-2 J.Puig (2), O.Saña (1), R.Beneït (1)

L’equip de 1a provincial va començar fort el partit i va aconseguir avançar-se per 3 a 0 davant el Vilanova. Els visitants van reaccionar i es van posar 3 a 2, però Jaume Puig va tancar el partit a favor del Suris.


Segona A Territorial

Termotur Calella / Sant Quirze 3-4 M.Navarro (1), M.Muñoz (1), A.Martínez (1)

Nova derrota en el dobles, en un partit on els 3 palistes calellencs van puntuar.


Veterans 2a Territorial

Termotur Calella / Ateneu 3-4 J.Sánchez (1), O.Saña (2), J.Puig

Tot i els dos punts d’Orlando Saña, l’equip de veterans cau en el doble contra l’Ateneu


Veterans Tercera Territorial

Badalona / Ag Veterans Calella 4-2 A.Lieury (2), Q.Mallorquí, J.Roca

El segon equip de veterans cau a la pista del Badalona, en un partit on Alfred Lieury va sumar 2 punts.


Circuit Promeses

Nova edició del circuit Promeses on el calellenc més destacat va ser Pau Arderiu, que va arribar a la final del nivell I. A semifinals va derrotar al seu company Joel Cervantes que també va jugar a un gran nivell. 

Pol Villaret i Toni Ruscalleda van caure a 1/4 dels seus grups, mentre que Tomás Leone, Mariona Garrido, Mateu Villaret, Xavi Abio, Aniol Roca i Johann Wieland van perdre a 1/8. Mateo Leone, Maria Martínez, Adrià Villaret, Aman Kumar, Axel Codina i Alex Martínez no van poder superar la fase de grups.