Superdivisió Estatal Femenina

Suris Calella – Priego 4-0 G.Feher (1’5), S.Xuan Zhang (1), N.Escartín (1’5)

El Suris Calella va començar el 2015 amb una còmode victòria sobre l’equip de Priego, rival de la part mitja de la taula que va venir sense la seva jugadora xinesa.

El partit va començar amb la victòria de Nora Escartín sobre Laura Ramírez per 3 a 1. A continuació, Gabriela Feher no tenia problemes per a desfer-se de Belén Henares.

Amb el 2 a 0, Sofia Xuan Zhang derrotava a la jugadora sèrbia de l’equip andalús, Maria Galonja per un 3 a 1, confirmant el bon estat de forma de la calellenca.

El doble ja va ser un tràmit i el Suris va aconseguir la seva 6a victòria en 10 partits, que deixen a l’equip en 5a posició. 


Sofia Xuan Zhang


 

Divisió d’Honor Estatal Masculina

Termotur Calella – Falcons Sabadell 6-0 A.Puig (2), A.Arcos (2), A.Mallorquí (1), A.Martínez (1)

Important i contundent victòria del Termotur davant el Falcons de Sabadell, penúltim classificat i que no va poder comptar amb alguns dels seus jugadors habituals.

El partit va començar amb el duel entre Aitor Puig i Pere Weisz, el millor dels visitants. Tot i que Weisz es va avançar per 0 a 2, Puig va aconseguir remuntar i donar el primer punt al Termotur.

Arcos i Mallorquí van posar el 3 a 0 derrotant a Miquel Muñoz i Joan Weisz respectivament.

Arcos va ser l’encarregat de tancar el partit davant Pere Weisz per 3 a 1 i amb el partit ja decidit, els calellencs van fer debutar al jugador juvenil Abel Martínez, que es va estrenar amb victòria i va posar el 6 a 0 final en el marcador. 

L’equip calellenc, que aquesta setmana rebrà a L’Escala, lider invicte de la categoria, continua 4t a 8 punts del descens. 


El Termotur Calella el dia del debut d’Abel Martínez

 


 
Primera Estatal Masculina
 

Termotur Calella / Son Cladera 4-2 M.Riudavets (2), P.Tió (1), Q.Pedemonte (1)

Gran victòria del Termotur Calella de primera, que els permet sortir de la fase de descens.

L’equip balear és un equip molt compacte, però és un dels rivals directes en la lluita per la permanència, d’aquí la importància de la victòria.

Marc Riudavets, amb dos punts, va ser el jugador més clau de l’encontre, tot i que els punts de Pau Tió i Pedemonte també van ser decisius.


Marc Riudavets

 

 
 

Segona Estatal Masculina

Termotur Calella / Badalona 3-4 P.Gràcia (2), E.Manger (1), M.Carmona

El conjunt de 2a Estatal no aixeca cap i perd una gran oportunitat per a sumar la primera victòria de la temporada i agafar una mica d’aire de cara a la segona volta. 

El partit es va decidir en el doble i els badalonins es van imposar per 11 a 9 al darrer set.


Tercera Estatal

EDICPA Calella / Bàscara 2-4 J.Basart (2), J.Narcís, A.Matas

Dura derrota de l’EDICPA que complica la permanència de l’equip de tercera, ja que el Bàscara era el darrer classificat.

Jaume Basart va aconseguir dos punts amb solvència que no van ser suficients pels calellencs


Primera Territorial

Cruxent Edelma Calella / Badalona 4-2 J.Sánchez (2), Y.Demin (2), A.Plaza

Gran victòria del Cruxent Edelma basada sobretot en el bon paper de Josep Sánchez i Yuri Demin, amb dos punts cadascú, que ajuden a l’equip a continuar lider de la categoria. 


L’equip de Primera Territorial


Segona Territorial

Cruxent Edelma Calella / Premià 0-6 N.Matas, F.Riera, D.Mendieta 

Clara derrota davant el lider de la categoria, tot i que els calellencs podrien haver sumat algun punt, ja que en diversos partits es va arribar al 5è set.


Tercera Territorial

Cardedeu / Escola TT Calella 2-4 F.Cerrillo (2), I.Domínguez (1), C.Pérez (1)

Bona victòria de l’equip de 3a territorial, que després de l’última derrota en lliga, recupera la línia positiva de resultats, gràcies sobretot als 2 punts de Felip Cerrillo.