Superdivisió Estatal Femenina

Vic / Suris Calella 2-4 G.Feher (1’5), N.Escartin (2’5), J.Hernández
Suris Calella / Avilés 4-1 G.Feher (2’5), S.Xuan Zhang (1’5), A.Fernández

El Suris Calella inicia amb bon peu aquesta temporada aconseguint dues victòries i alineant a 5 jugadores diferents entre els dos encontres.

En el partit disputat el divendres a la pista del Vic, Nora Escartin va aconseguir dos punts i mig, mentre que Gabriela Feher va sumar els restants.

El diumenge, les calellenques rebien a l’Avilés, amb l’equip format per Feher, Zhang i Alba Fernández. La jove jugadora del Suris, va estar a punt de puntuar davant Sandra Gómez, però finalment va acabar cedint per 2 a 3. 

La participació de Gabriela Feher en els dos partits es va notar, i el Suris Calella va agrair la seva presència un cop superada la lesió que la va tenir apartada durant la segona volta en la temporada anterior. 


Gabriela Feher

 

Divisió d’Honor Estatal Masculina

Termotur Calella / Monte Porreiro 3-4 A.Mallorquí (1), A.Puig (2), A.Arcos 

El Termotur Calella no va poder sumar la segona victòria de la temporada i va deixar escapar un partit que va arribar novament al desempat.

Els dos punts aconseguits per Aitor Puig i el darrer per Adrià Mallorquí quan l’equip perdia per 2 a 3, van fer que el partit arribés al 3 a 3, resultat que sempre es repeteix contra els gallecs. Fa dues temporades, els dos equips s’havien enfrontat dues vegades amb una victòria per a cadascú, i aquest cop van ser els gallecs, liderats pel serbi Daniel Conic els que van sumar els dos punts.

 


Segona Estatal Masculina

Lluïsos de Gràcia / Termotur Calella 4-2 E.Manger (1), P.Gràcia (1), M.Carmona

Nova derrota del tercer equip calellencs que no acaba de trobar-li la mesura a la categoria. Edgar Manger i Pere Gràcia van aconseguir un punt cada un, en una pista on eren favorits per a fer-se amb la victòria. 


Tercera Estatal Masculina

Olot / EDICPA Calella 6-0 J.Basart, J.Narcís, A.Matas

Dura derrota a la complicada pista de l’Olot, on cap dels joves jugadors de l’equip calellenc va ser capaç de puntuar. 


Primera Territorial

Cruxent Edelma Calella / Molins de Rei 4-2 J.Puig (2), Repe (1), Y.Demin (1), A.Plaza

Victòria contra el potent Molins de Rei per 4 a 2. Jaume Puig va ser el més destacat del partit amb dos punts


Segona Territorial

Cruxent Edelma Calella / Ateneu 1882 3-4 F.Riera (1), D.Mendieta (1), P.Van Riet (1)

Ajustada derrota de l’equip calellenc en un encontre que es va perdre tot i que els tres palistes locals van aconseguir puntuar.


Tercera Territorial 

Escola TT Calella / JEMA 2-4 I.Domínguez, C.Pérez, C.Sánchez (2)

Segona derrota a casa tot i els dos punts de Carlos Sánchez. 


Veterans Primera Vilafranca / Termotur Calella 5-1 J.Font (1), M.Carmona, J.Sánchez

Debut a Primera de Veterans amb una contundent derrota a la pista del Vilafranca.


Veterans Tercera 

Parets / Ag Veterans Calella 5-1 J.Fernández (1), X.Carbó, J.Riudavets

Derrota més ajustada del que reflexa el marcador, ja que els dos punts que va perdre Xavi Carbó van ser per 2 a 3 i el partit hagués pogut canviar amb aquests punts


Lliga Catalana Femenina 

L’equip del Suris, format per Núria Matas i Clàudia Pérez, va participar en la primera de les 4 fases de la Lliga Catalana Femenina amb un balanç de dues victòries i una derrota. 

En els dos primers partits, les calellenques es van imposar al Borges per 5-0 i al Ripollet B per 4 a 1. En el darrer partit, el Suris va perdre amb el Reus per un ajustat 3 a 2 amb dos punts de Matas.