Clàudia Pérez, campiona de l’Open Femení A

Durant els dies 22 i 23 de setembre s’han disputat les diferents categories de la primera fase de l’Open Catalunya, on Calella va ser seu durant tot el cap de setmana.

En la prova femenina, la jugadora del Suris Calella, Clàudia Pérez, es va proclamar campiona després d’un gran campionat on va derrotar a totes les favorites. Mariona Garrido va arribar als  1/8 del femení B, i Lluna Díez va acabar en 15a posició.

En el senior A masculí, el nou jugador del Termotur Calella, Marc Miró, va completar una gran fase de grups, on va quedar 1r, i va perdre a la ronda de 1/8 amb Arnau Pons.

En la prova infantil masculina, Alex Martínez va arribar a les semifinals del B, aconseguint pujar de categoria. Aman Kumar es va quedar a un pas de les semis de l’A, igual que Tomás Leone i Lluc Sánchez al B.

En l’aleví B, Pol Villaret també va arribar a la penúltima ronda que el farà pujar a l’aleví A, mentre que Pau Arderiu, que va perdre a 1/4, es va quedar a una victòria del mateix objectiu. En la categoria A, Xavi Abio va fer un bon campionat, perdent als 1/8.

En el juvenil C, Mateu Villaret i Mickey Muñoz no van aconseguir passar de grup.