El dia 22 de desembre es va celebrar una nova edició de la Festa de Nadal del Club Tennis Taula Calella.

Foto dels participants al Torneig de Dobles

La Festa va començar amb un torneig de dobles, on hi van participar 40 parelles, amb jugadors/es, pares, mares, familiars i amics que es van dividir en 3 nivells.

Els campions del nivell 1 van ser en Jaume i la Tània Puig. Al nivell 2 es van imposar en Jordi i en Pau Arderiu. Al darrer nivell, els guanyadors van ser Alfons Garrido i Lucas Granatello.

Els guanyadors del Torneig de Dobles, Jaume i Tània Puig

A continuació es van fer els actes de lliurament de distincions i trofeus, començant amb una donació a Oncolliga Calella, els premis als guanyadors del torneig de dobles i a la guanyadora del concurs de dibuix, Candela Arcos.

Es va reconèixer la feina de col·laboradors habituals del club i es van repartir els diplomes pels resultats esportius en la temporada 2018/19, repartits per en Jaume Puig, president del CTT Calella, Josep Maria Juhé cap de llista de Calella en Comú i Josep Basart, ex alcalde de Calella.

Albert Arcos, Marc Miró i Adrià Mallorquí van aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor la temporada passada

Gabriela Feher i Sofia Xuan Zhang van rebre un llibre com a agraïment a la seva trajectòria al CTT Calella i finalment es va donar la paraula a Joan Arnau, president de la FCTT, i a en Marc Buch, regidor d’esports de l’Ajuntament de Calella.

La Gabi i la Sofia van participar a la Festa de Nadal