El Termotur Calella torna a la Divisió d’Honor!!

L’equip calellenc, que havia quedat 2n del seu grup a la lliga regular, afrontava una fase d’ascens, celebrada a Boadilla (Madrid) i amb 18 equips, on havia de guanyar 3 partits per aconseguir una de les 6 places que donaven l’ascens.

Els calellencs, amb l’equip base format per Albert Arcos, Adrià Mallorquí i Marc Miró, van jugar el primer partit contra Linares (Jaen), 3r del seu grup a la lliga, i els calellencs van imposar-se per la via ràpida, 4 a 0.

El dissabte a la tarda, el Termotur va jugar contra el Baza (Granada). El partit no va començar bé i els andalusos s’avançaven per 2 a 0 amb les victòries d’Álvaro Pérez i Sergio Rosario sobre Adrià Mallorquí i Marc Miró. Albert Arcos va guanyar el primer punt sobre Pedro Navarro en un ajustat 3 a 2 i tornava a ficar al Termotur dins del partit.

Adrià Mallorquí va salvar 2 pilotes de partit contra Rosario i Albert Arcos 4 contra Pérez i del possible 1 a 4 a favor dels andalusos, es va passar al 3 a 2 a favor dels catalans. Marc Miró va donar la victòria imposant-se 3 a 0 a Navarro.

El diumenge al matí es va jugar el darrer partit contra Huércal (Almeria). El sorteig va fer que els calellencs s’enfrontessin als 3 equips andalusos classificats per a la fase, i el Huércal havia estat el campió del seu grup.

El partit va començar amb la victòria de Marc Miró sobre Alejandro Larez, jugador veneçolà que només havia perdut 2 punts en tota la temporada. Miró va anar tota l’estona a remolc en el marcador, però va acabar guanyant per 3 a 2 (11 a 9).

Albert Arcos, que va jugar el seu millor partit de l’any, derrotava a Daniel López per 3 a 1 i quan tot semblava de cara, Adrià Mallorquí cedia contra Juan Carlos Vidal i els andalusos tornaven a ficar emoció al partit.

Arcos va escombrar a Larez (3 a 0) donant el 3r punt al Termotur. En el següent partit, Marc Miró va desaprofitar 3 pilotes d’ascens contra Vidal, que finalment posava el 3 a 2 momentani.

Adrià Mallorquí, que ha estat present en els darrers 4 ascensos de l’equip, va donar el punt definitiu al Termotur Calella, recuperant-se del punt perdut contra Vidal i derrotant per 3 a 0 a López.

Els calellencs tanquen així una temporada que van començar amb derrotes que feien complicat l’ascens, però que ha aconseguit una gran fita esportiva aconseguint aquest ascens en una competició d’alt nivell.