El Suris Calella, CAMPIÓ!!!

El Suris Calella format per Gabriela Feher, Sofia Xuan Zhang i Alba Fernández va fer història a Almeria, aconseguint el títol de la Copa de la Reina, 23 anys després del seu primer títol.

Jèssica Hernández, Alba Fernández, Sofia Xuan Zhang, Gabriela Feher i Aitor Puig

L’equip calellenc va superar als 1/4 de final al Cajasur Priego per 3 a 1, amb dos punts de Gabriela Feher i un d’Alba Fernández.

A les semifinals esperava el Cartagena, gran favorit i equip que l’any passat va derrotar el Suris en la final d’aquesta mateixa competició.

El partit va començar amb la victòria de Gabriela Feher sobre Wang Zhipei, en un partit trepidant i ple d’alternatives. Tayana Bylenko posava l’empat a 1 al desfer-se d’Alba Fernández per un còmode 3 a 0.

Sofia Xuan Zhang va donar la sorpresa i va derrotar a Maria Xiao, que fa unes setmanes aconseguia quedar entre les 16 millors jugadores al Campionat del Món.

Feher va encarregar-se de certificar la sorpresa i donar el passi del Suris a la gran final al derrotar a Bylenko per un ajustat 3 a 2.


Gabriela Feher va ser la millor jugadora de la Copa de la Reina

En la final, Feher de nou va avançar a les calellenques, aquest cop contra el Girbau Vic, un equip amb un gran pressupost que ha quedat 2n en la lliga regular.

Feher derrotava per 3 a 0 a Lea Rakovac, però Anna Erdelji posava l’empat a 1 al guanyar a Sofia Xuan Zhang.

En el punt clau, Alba Fernández s’avançava per 2 a 0 a Clàudia Caymel i veia com la jugadora del Vic empatava a 2 i agafava aventatge en el 5è set, però la jove jugadora del Suris va fer un final de partit brillant i va donar el segon punt al Suris.

Gabriela Feher, la millor jugadora del torneig, va ser l’encarregada de donar el títol 23 anys després, derrotant per un contundent 3 a 0 a Erdelji.