Blanes va acollir del 17 al 26 de juny els Campionats d’Espanya amb la participació del Club Tennis Taula Calella. Uns campionats que feia pràcticament 20 anys que no es celebraven a Catalunya i va permetre una major participació de jugadors del club i d’arreu de Catalunya.

El Suris Calella format per la Gabriela Feher, Sofia Xuan Zhang, Alba Fernández i Jèssica Hernández va arribar a la final de la Copa de la Reina, derrotant equips com el Leka Enea, Balaguer o Linares. En la final, les calellenques van plantar cara al Cartagena però van acabar cedint per 3 a 0. Zhang va perdre per 3 a 1 amb Shen Yanfei. A continuació Feher forçava el 5è set contra Wang Zhipei i per últim Hernández va caure per 3 a 1 amb Sara Ramírez.

surisblanes

L’equip juvenil femení també va arribar a la final on va caure amb el potent Vic TT per 3 a 1. L’equip format per Sofia Xuan Zhang, Alba Fernández i Núria Matas no va poder revalidar el títol aconseguit les dues últimes temporades tot i jugar a un molt nivell durant tot el campionat.

Per altra banda, Clàudia Pérez, cedida al Tramuntanta Figueres, va protagonitzar la final d’equips alevins que finalment es va emportar el Bahía de Cádiz per un ajustadíssim i emocionant 3 a 2.

En categoria masculina, l’equip juvenil format per Abel Martínez, Dani Fernández, Jaume Basart i Albert Plaza va superar la fase de grups i va caure a primera ronda amb el Falcons per 3 a 2. L’equip juvenil B, de Ferran Riera, Dídac Mendieta, Oscar Llimós i Pol Van Riet no van passar de grup tot i fer un molt bon paper.

L’equip aleví, format per Aman Kumar, Alex Martínez i Lluc Sánchez no va poder guanyar cap partit.

En categoria Sub23, Sofia Xuan Zhang es va proclamar campiona individual derrotant a la final a Ana García del Vic. Alba Fernández va ser 3a, sumant 3 medalles de bronze, dues juntament amb Zhang (equips i dobles)

sofiachamp

Adrià Mallorquí, fent parella amb Alberto Luño es va quedar a un pas de la medalla al perdre als 1/4 de final en la categoria de dobles.

L’equip sub23, format per Mallorquí, Joaquim Pedemonte i Abel Martínez va superar la fase de grups i va perdre als 1/8 davant el Mataró, que n’acabaria sent el campió.

En categoria infantil, l’equip format per Ian Domínguez, Aman Kumar i Lluc Sánchez va fer un bon paper guanyant un partit en la fase de grups.

En categoria prebenjamí, Mariona Garrido va aconseguir passar de grup, perdent després als 1/8 de final.

Per a veure totes les fotos del Campionat, podeu veure el Facebook del CTT Calella, el Flickr de la RFETM o el nostre Instagram