8 medalles pel Club Tennis Taula Calella!!

El Club Tennis Taula Calella va participar amb un total de 21 palistes als Campionats d’Espanya que es van celebrar a Tarragona del 15 al 30 de juny.

Els primers en competir van ser els veterans, on Jaume Puig va aconseguir la medalla de plata en la prova individual +70. Josep Sánchez i Orlando Saña van arribar al quadre final, però es van quedar sense podi.

Jaume Puig al podi veterans +70

En les proves d’equips, el Suris Calella sub23 va completar un gran torneig, i Alba Fernández, Clàudia Pérez i Elisabeth Cabanas van pujar al segon graó del podi, després de derrotar al Rivas, un dels favorits, en semifinals i perdre amb el Girbau Vic en la final.

Podi de la prova d’equips sub23

L’equip infantil masculí, amb Marc Miró, Aman Kumar, Alex Martínez i Tomás Leone, va salvar 12 pilotes de partit als 1/8 de final, i als 1/4 va perdre amb el Parla madrileny, per 2 a 3, que acabaria sent el campió de la prova.

Termotur Calella infantil: Marc, Aman, Alex i Tomás

En juvenils, el Suris de Clàudia Pérez i Elisabeth Cabanas, va caure als 1/8 de final, igual que el Termotur aleví amb Pau Arderiu, Xavi Abio, Pol Villaret i Aniol Roca.

L’equip infantil femení, amb Aiko Sánchez i Mariona Garrido no va poder passar la fase de grups, mentre que els juvenil masculí, format per Marc Miró, Mateu Villaret i Aman Kumar va caure a la prèvia.

Termotur Calella aleví: Pau, Aniol, Pol i Xavi

En les proves individuals, Marc Miró en infantil i Clàudia Pérez en juvenil, van arribar a les semifinals, jugant a un gran nivell i perdent amb Dani Berzosa i Ainhoa Cristóbal, que en serien els campions.

Alba Fernández en sub23, Clàudia Pérez en infantil i Mateo Leone en prebenjamí, es van quedar a un pas del podi, perdent als 1/4 de final.

Aman Kumar, Elisabeth Cabanas, Tomás Leone, Lluna Díez, Pau Arderiu i Xavi Abio van arribar al quadre final de les seves categories, igual que en Marc Miró en categoria juvenil i Mateo Leone en benjamí.

Alex Martínez, Pol Villaret i Aniol Roca van caure en les prèvies, mentre que Mateu Villaret, Maria Martínez, Aiko Sánchez, Mariona Garrido i Toni Ruscalleda, no van poder superar la fase de grups.

En dobles, Clàudia Pérez fent parella amb Jana Riera del Tramuntana Figueres, va aconseguir el títol en categoria infantil i el subcampionat en juvenil.

Alba Fernández amb Andrea Pérez del Ganxets, va quedar 2a en sub23, mentre que Marc Miró amb Pau Lloret del Badalona, va caure en semifinals.

Podi de la prova de dobles infantils