3 ors, 2 plates i 3 bronzes pel Club Tennis Taula Calella als Campionats d’Espanya!

El CTT Calella va participar als Campionats d’Espanya a Antequera del 20 de juny a l’1 de juliol.

Alba Fernández es va proclamar campiona en la prova individual sub23, després d’un gran torneig i d’una gran remuntada en la final, salvant 3 pilotes de partit quan perdia 0-3 i 7-10 amb Yolanda Enriquez de Priego. La jugadora del Suris Calella es va acabar imposant per 14 a 12 al 7è, salvant de nou una pilota de partit amb 10-11 en contra.

També va guanyar la medalla d’or en la prova de dobles juvenils, fent parella amb Andrea Pérez de l’Hispalis, com també faria Clàudia Pérez en categoria infantil amb la Jana Riera del Tramuntana Figueres.

També en les proves de dobles arribarien les dues plates. Sofia Xuan Zhang amb Clàudia Caymel en l’absolut i Alba Fernández de nou amb Andrea Pérez en la Sub23.

L’equip del Suris aconseguia el bronze en la copa de la reina, igual que Clàudia Pérez en categoria infantil amb el Tramuntana.

Una de les protagonistes del campionat, Alba Fernández, aconseguia en els primers dies de competició, la medalla de bronze en la categoria absoluta, on va caure amb Galia Dvorak, que n’acabaria essent la campiona.

Per part del club també han participat l’equip aleví format per Xavier Abio, Pol Villaret, Pau Arderiu i Aniol Roca. L’encara benjamí, Xavier Abio, va aconseguir superar les fases de grups i les prèvies, arribant al quadre final en el seu primer campionat estatal. Els joves palistes calellencs han participat a les proves d’equips, individuals i dobles, deixant bones sensacions de cara al futur.

L’equip infantil amb Aman Kumar, Tomás Leone, Mickey Muñoz i Àlex Martínez, no va poder superar la fase de grups per equips.

En individuals, Aman Kumar va ser el més destacat, superant les fases de grups, les prèvies i una ronda del quadre final.

Adrià Mallorquí va competir en categoria sub23, arribant al quadre final individual.