El Club Tennis Taula Calella participa als Campionats d’Espanya que s’organitzen a Antequera (Màlaga) del 20 de juny a l’1 de juliol.

Les primeres en debutar seran les jugadores del Suris Calella, Sofia Xuan Zhang i Alba Fernández, que competiran en les proves d’individuals i dobles de la categoria absoluta, que comencen el dia 20 de juny.

El dissabte començarà la Copa de la Reina, on el Suris Calella defenserà el títol aconseguit de forma èpica l’any passat. Gabriela Feher, protagonista absoluta en la consecució del títol formarà part del Suris un any més en aquesta competició.

El divendres debutaran en uns Campionats d’Espanya els alevins Pau Arderiu, Pol Villaret, Aniol Roca i el benjamí Xavier Abío.

Clàudia Pérez jugadora cedida al Tramuntana Figueres, jugarà les categories juvenil i infantil, intentant revalidar el títol per equips aconseguit la temporada passada.

 

En la segona part de la competició s’incorporaran els infantils Aman Kumar, Tomás Leone, Mickey Muñoz i Álex Martínez, així com també el jugador del Termotur Calella, Adrià Mallorquí.

El Suris Calella no podrà participar per equips en la categoria sub23 femenina ja que la Sofia Xuan Zhang està convocada per a participar als Jocs del Mediterrani.