5 TÍTOLS PEL CLUB TENNIS TAULA CALELLA!

alba-nuria

El Club tennis taula Calella va aconseguir 5 títols i un total de 12 podis als Campionats d’Espanya celebrats a Antequera del 19 al 28 de juny.

L’equip infantil del Suris Calella format per Alba Fernández, Núria Matas i Clàudia Pérez es va proclamar campió d’Espanya després de derrotar al Ciudad de Granada per 3 a 1 en la final.

L’equip Sub23 femení ha aconseguit la medalla de bronze, després d’arribar a les semifinals on es va perdre amb l’UCAM Cartagena, mentre que el masculí va caure als 1/8 davant l’Arteal de Santiago.

En les proves de dobles i individual en infantil i sub23, Nora Escartín i Sofia Xuan Zhang van guanyar la prova de dobles, mentre que Alba Fernández i Núria Matas van perdre la final infantil. En individuals, Sofia Xuan Zhang (Sub23) i Alba Fernández (infantil) van ser les subcampiones.

Triplet del Suris Calella als Campionats d’Espanya Juvenils!

triplet.001

L’equip format per Nora Escartín, Sofia Xuan Zhang i Alba Fernández va revalidar el títol d’equips després de derrotar al Vic per 3 a 0 a la final.

En dobles, Nora Escartín i Sofia Xuan Zhang també han aconseguit el títol després de guanyar en la final a Ana García i Maria Pérez del Ciudad de Granada.

En la prova individual, les dues jugadores del Suris han protagonitzat una final calellenca, on la guanyadora ha estat Zhang per 4 a 2.

En categoria absoluta, el Suris Calella ha quedat 3r en la copa de la Reina, cedint en semifinals davant el Cartagena per 3 a 1, amb el punt de Sofia Xuan Zhang sobre Shen Yanfei, que ha arribat a ser la número 6 mundial i la número 1 europea, esdevenint aquest partit una de les fites individuals més destacables per part dels jugadors del Club Tennis Taula Calella al llarg de la seva història. En la fase de grups, cal destacar també la victòria de Nora Escartín sobre Sara Ramírez en la victòria contra el Vic.

L’equip masculí del Termotur, amb Abel Martínez, Jordi Narcís i Jaume Basart ha realitzat un gran torneig, arribant als 1/4 de final, on ha caigut davant l’Alacant per 0 a 3.

Com a entrenadors hi participen Aitor Puig i Jèssica Hernández.

Podeu trobar més informació i tots els resultats a l’apartat de circulars