Almeria va veure com el Suris es proclamava campió de la Copa de la Reina, després de derrotar al Vic en la gran final per 3 a 1, tot i que la gran sorpresa es va donar en el partit de semifinals, davant el poderós UCAM Cartagena.

Els campionats, que es van allargar del 23 de juny al 2 de juliol van veure com 4 jugadores es repartien 12 podis. Gabriela Feher, Sofia Xuan Zhang, Alba Fernández i Clàudia Pérez, cedida al Tramuntana Figueres, van guanyar 4 ors, 3 plates i 4 bronzes.

Clàudia Pérez, jugadora cedida al Tramuntana Figueres, va ser una de
les sensacions del torneig juntament amb Jana Riera

El Suris juvenil, format per Sofia Xuan Zhang i Alba Fernández es va proclamar de nou campió d’Espanya, mentre que Clàudia Pérez fent equip pel Tramuntana amb la Jana Riera, van ser subcampiones de l’aleví i van ser la sensació de l’infantil guanyant la prova per equips.

Alba Fernández i Sofia Xuan Zhang amb la copa del títol juvenil

L’altra medalla d’or va arribar en la prova de dobles alevins de nou gràcies a la parella Pérez i Riera.

Aman Kumar, Àlex Martínez i Lluc Sànchez van participar a les proves aleví i infantil, on Tomás Leone va reforçar l’equip aleví. Per l’equip juvenil van jugar en Jaume Basart, Ferran Riera, Ian Domínguez i Oscar Llimós.


L’equip aleví format per Lluc Sánchez, Alex Martínez, Aman Kumar i Tomás Leone

Per útlim, l’Adrià Mallorquí va jugar les proves d’individuals i dobles, fent parella amb Martí Folch, arribant als 1/8 de final.