El Club Tennis Taula Calella va participar als Campionats de Catalunya d’edats que es van celebrar a Valls del 8 al 13 d’abril de 2017.

Un total de 9 equips i 20 jugadors i jugadores van prendre part en les categories de benjamí fins a sub21, i la gran protagonista va ser Clàudia Pérez, jugadora cedida al TT Tramuntana Figueres, que va guanyar 5 títols i un subcampionat en les categories aleví i infantil. Essent alevina, va aconseguir el tricampionat en categoria infantil.

Clàudia Pérez, protagonista als Campionats de Catalunya amb 5 títols en 6 proves

En proves d’equips, el Suris Calella juvenil, format per Alba Fernández i Núria Matas va ser subcampió després de perdre en la final amb un VIc TT molt reforçat aquesta temporada.

El Termotur aleví masculí (Aman Kumar, Lluc Sánchez, Tomás Leone i Alex Martínez) i el sub21 (Abel Martínez, Jordi Narcís, Ian Domínguez i Jaume Basart) van caure als 1/4 de final.

El grup juvenil i aleví

En categoria benjamí, el CTT Calella va participar amb dos equips masculins (Joel Cervantes, Marc Muñoz, Xavi Abio i Pol Villaret) i un femení (Mariona Garrido i Lluna Díez), deixant bones sensacions de cara al futur, ja que 5 d’ells podran seguir competint en categoria benjamí la temporada vinent.

El grup de benjamins

L’equip juvenil format per Jaume Basart, Ferran Riera, Ian Domínguez i Oscar Llimós no va poder passar dels 1/8 de final, igual que l’aleví femení (Aiko Sánchez i Mariona Garrido)

En proves de dobles, Núria Matas i Alba Fernández van arribar a les semifinals i Abel Martínez fent parella amb Nil Manyà del Lluisos es va quedar a un pas de les medalles.

Per poder veure totes les fotos, podeu visitar el següent enllaç