7 títols pel Club Tennis Taula Calella!!

Clàudia Pérez, del Suris Calella va pujar 4 vegades al graó més alt del podi

Valls va acollir els Campionats de Catalunya d’Edats, del 13 al 18 d’abril.

Els dies 13 i 14 d’abril es van celebrar les proves de les categories benjamí i prebenjamí. 4 equips calellencs van participar-hi. El Suris Calella format per Lluna Díez i Lola Arcos va acabar en 3a posició, mentre que l’equip B amb la Maria Martínez, Laia Font i Candela Arcos va ser 6è. El Termotur de Joel Cervantes i Mateo Leone va acabar en 7a posició després d’un gran torneig i l’equip B amb Adrià Villaret i Toni Ruscalellda va ser 31è.

Lluna Díez i Lola Arcos en el podi d’equips benjamins

En les proves individuals, la més destacada va ser la Maria Martínez, semifinalista del prebenjamí i quartfinalista del benjamí. Joel Cervantes va ser el més destacat en masculí, arribant als 1/8 de final.

El grup de benjamins i prebenjamins

Els dies 15 i 16 es van jugar les categories aleví i juvenil.

Per equips, el Suris Calella juvenil amb Clàudia Pérez i Elisabeth Cabanas va ser 4t i el Termotur aleví de Xavi Abio, Pol Villaret i Pau Arderiu va acabar en 9a posició.

Clàudia Pérez va fer doblet a l’imposar-se en les proves individual i de dobles, juntament amb Jana Riera. Elisabeth Cabanas va fer podi en dobles juntament amb Clàudia Curquejo.

Marc Miró va ser segon en dobles i quartfinalista individual, tot i ser infantil de primer any.

Els alevins van superar les fases de grup però van caure al quadre final.

L’equip aleví (Xavi Abio, Pol Villaret i Pau Arderiu)

Les categories infantil i sub21 van tancar el campionat, els dies 17 i 18.

Per equips, el Suris Calella sub21 amb Alba Fernández i Elisabeth Cabanas es va proclamar campió, mentre que l’equip infantil format per Clàudia Pérez i Aiko Sánchez es va quedar a un pas del podi però finalment van quedar 4es.

El Termotur infantil va quedar 3r, amb en Marc Miró, Aman Kumar, Tomás Leone i Álex Martínez.

El grup calellenc a l’infantil i sub21

En les proves individuals, Alba Fernández (sub21) i Clàudia Pérez (infantil) van ser les campiones. Pérez faria de nou doblet guanyant també en dobles.

L’Elisabeth Cabanas va ser subcampiona en dobles i 3a individual.

Marc Miró fent parella amb Pau Lloret va guanyar el títol de dobles, i precisament amb Lloret, va fer la final individual, acabant segon de la competició.