Medalla de bronze per a Sofia Xuan Zhang

La jugadora del Suris Calella, Sofia Xuan Zhang ha participat al Campionat d’Europa Sub21 que s’ha celebrat a Minsk (Bielorrússia) del 8 a l’11 de març.

La palista calellenca va superar la primera fase de grups amb dues victòries i una derrota, passant a la següent fase com a segona de grup.

En aquesta segona fase, Zhang va caure 1-4 amb la romanesa Dragoman, va superar 4-0 a l’hongaresa Feher i en el darrer partit on es jugava el passi va caure per un ajustat 3-4 contra la russa Tailakova, que li impedia repetir el resultat de l’any passat.

En la prova de dobles, fent parella amb Ana García del Girbau Vic, la palista calellenca va arribar a semifinals, després de superar dues rondes i derrotar als 1/4 de final a la parella local formada per les jugadores Trigolos i Bogdanova, que eren les primeres caps de sèrie, per un ajustat 3-2 i 11-9 al cinquè set. En semifinals, van perdre amb les belgues Lung i Dregraeff tot i que van tenir un avantatge de 8 a 4 en el definitiu set. Aquesta és la primera medalla per a la selecció espanyola en uns campionats d’Europa sub21.

Sofia Xuan Zhang i Ana García.