La jugadora del Suris Calella, Alba Fernández, ha competit al Campionat d’Europa a Cluj Napoca (Romania), del 15 al 24 de juliol.

La jugadora calellenca, fent equip amb Ana Garcia, Ana Vértiz i Andrea Pérez, ha aconseguit una meritòria 10 plaça en la prova d’equips.

En la primera fase de grups, el combinat espanyol va derrotar a Alemanya per 3 a 1, però va perdre amb Romania 0 a 3 i amb França per 2 a 3 en un encontre on es va tenir pilota de partit que hagués donat la primera plaça del grup per les jugadores estatals.

En una ronda prèvia al quadre final, es va derrotar a Suècia per 3 a 1 en un partit on Alba Fernández va derrotar a Kalberg, la base de l’equip suec,

Ja als 1/8 de final, es va caure contra Polònia per un clar 0 a 3 i en la lluita per la 9a plaça, han derrotat a Turquia per 3 a 1, a la República Txeca també per 3 a 1 i finalment s’ha perdut amb Eslovènia per 2 a 3 on els dos punts els ha aconseguit Alba Fernández.

En la prova individual, Fernández va superar la primera ronda derrotant a la belga Maelys Dahy per 4 a 0 i va perdre als 1/32 de final contra la bielorrussa Bogdanova.

En dobles, fent parella amb Ana Vértiz de Priego, van superar dues rondes per acabar caient als 1/16 de final contra l’anglesa Payet i l’alemanya Mantz.