Les jugadores del Suris Calella, Sofia Xuan Zhang i Gabriela Feher, han participat als Campionats d’Europa Absoluts que s’han celebrat a Ekaterimburg, del 25 de setembre al 4 d’octubre del 2015.

europeu

En les proves per equips, Sofia Xuan Zhang que va debutar en l’equip estatal absolut, jugant amb Shen Yanfei, Maria Xiao, Galia Dvorak i Sara Ramírez van aconseguir l’ascens de categoria després d’imposar-se en tots els partits disputats.

L’equip serbi de Gabriela Feher va jugar en la primera categoria i la jugadora calellenca va tenir una gran actuació i va aconseguir la permanència.

En les proves individuals, Feher va aconseguir arribar al quadre final, on va perdre amb Polcanova d’Àustria per 3 a 4. Sofia Xuan Zhang no va participar per un error administratiu.

En dobles, Feher amb Erdelji van aconseguir superar una ronda, mentre que la Sofia, fent parella amb la Sara Ramírez no van poder superar la fase de grups.

En aquest campionat es va aconseguir un resultat històric per la delegació espanyola, que va aconseguir la seva primera medalla d’or de la història. Ho va aconseguir Shen Yanfei en la prova de dobles juntament amb la jugadora de Turquia Hu Melek.