Campionat de Catalunya Infantil i Sub21
Reus, 6 i 7 de juny

El Club Tennis Taula Calella ha tornat dels Campionats de Catalunya Infantils i Sub21 amb  4 títols, els 2 aconseguits el dissabte en les proves d’equips femenins en categoria infantil i sub21, i els dos d’Alba Fernández el diumenge que ha aconseguit el triplet en infantil en imposar-se en l’individual i en el dobles juntament amb Núria Matas.

albareus.001
Alba Fernández

El Suris sub21, format per Ariadna Matas i Sofia Xuan Zhang, es desfeia del Mataró i del Ripollet per 3 a 1 en ambdos partits per a fer-se amb el títol, mentre que el Suris infantil de Núria Matas i Alba Fernández derrotava en la final al Ripollet A per a revalidar el títol aconseguit la passada temporada.

surissub21.001
El Suris Calella Sub21 amb l’entrenadora Jèssica Hernández

El Termotur Calella, amb Adrià Mallorquí, Abel Martínez, Pau Tió, Quim Pedemonte i Marc Riudavets va aconseguir la 3a plaça després de perdre en semifinals amb Mataró i derrotar al Ripollet en la lluita per la medalla de bronze.

Termotursub21.001
El Termotur Calella Sub21

En les proves d’individuals i dobles la jugadora més destacada ha estat Alba Fernández que s’ha fet amb el triplet, proclamant-se campiona de les tres proves de la seva categoria. En individual, Fernández ha derrotat a Peretó en la final, jugadora que havia eliminat a Matas als 1/4 de final. En dobles, Matas i Fernández també han revalidat el títol després de remuntar diversos partits en la competició.

Albanuria.001
Alba Fernández i Núria Matas

En Sub21 Masculí, Adrià Mallorquí fent parella amb Toni Prados del Mataró i Marc Riudavets amb Enric Casadó del Tarraco, han aconseguit la medalla de bronze en la prova de dobles. Joaquim Pedemonte, Pau Tió i Abel Martínez es van quedar a un pas.

En individuals, el més destacat ha estat Mallorquí, arribant als 1/4 de final.

En Sub21 Femení Ariadna Matas va quedar en 4a posició.

reus.001L’expedició calellenca a Reus