Campionat de Catalunya Aleví i Juvenil
Ripollet, 13 i 14 de juny del 2015

Nora Escartín triple campiona al Campionat de Catalunya Juvenil

noratricamp

Ripollet va acollir una nova edició dels Campionats de Catalunya alevins i juvenils, on el Club Tennis Taula Calella hi va participar amb 3 equips.

El Suris juvenil format per Nora Escartín i Sofia Xuan Zhang es va proclamar campió després de derrotar al Vic en la final per un ajustat 3 a 1. Aquest títol s’afegeix als ja aconseguits aquesta temporada pel Suris en les categories infantil, sub21 i absolut.

L’equip B femení, on jugaven les infantils Alba Fernández i Núria Matas no va poder arribar al podi, acabant en 5a posició.

El Termotur masculí d’Abel Martínez, Jordi Narcís, Albert Plaza i Jaume Basart va fer un gran torneig arribant a les semifinals, on va caure amb l’Olesa per 1 a 3 i va quedar fora del podi al perdre amb l’Olot per 3 a 1 en la lluita per la 3a plaça.

juvenils

En les proves individuals i de dobles, Nora Escartín va ser la calellenca més destacada, repetint el triplet que va aconseguir la temporada anterior. En individuals, Escartín va derrotar a Mariona Sáenz en la final per 3 a 2, i en dobles, fent parella amb Alba Fernández, també van haver d’arribar al 5è set per a guanyar a les jugadores del Vic en la final.

Alba Fernández va ser 3a en individuals, mentre que Núria Matas va caure als 1/8.

En nois, Jordi Narcís i Abel Martínez es van quedar a un pas de les semifinals de la prova de dobles, cedint amb la parella del Falcons de Sabadell als 1/4 de final per 3 a 2.