Alba Fernández va aconseguir el triplet al Campionat de Catalunya Juvenil que es va celebrar a Ripollet els dies 4 i 5 de juny de 2016.

En la prova d’equips, el Suris format per Sofia Xuan Zhang, Alba Fernández i Núria Matas es va desfer del Vic TT en la final per 3 a 1, aconseguint el tercer títol consecutiu en aquesta categoria.

campionesjuvenils

En individual, Fernández va derrotar en una ajustada final a Ana Garcia del Vic TT, mentre que en dobles, fent parella amb Núria Matas, també va aconseguir pujar al graó més alt del podi,

En la categoria aleví femení, la jugadora calellenca cedida al Tramuntana Figueres, Clàudia Pérez, va aconseguir el títol en dobles alevins i el subcampionat en la prova d’equips juntament amb Jana Riera.

En categoria masculina, els resultats van ser molt més discrets i el jugador més destacat va ser l’Abel Martínez que va arribar a 1/4 de final en la prova de dobles i als 1/8 individual.

La resta de jugadors que van participar van ser en aleví Aman Kumar i Lluc Sánchez i en juvenil Ferran Riera, Jaume Basart, Albert Plaza, Dídac Mendieta, Oscar Llimós i Ian Domínguez.

alejuv