1a Fase Open Catalunya
Calella i Sabadell, 27 i 28 de setembre del 2014

El cap de setmana del 27 i 28 de setembre s’ha disputat la primera fase de l’Open Catalunya. Calella ha tornat a estar seu de les principals proves, amb més de 200 participants, i on els palistes del club han aconseguit els següents resultats:


La sala petita a ple rendiment

En l’Open Femení, Alba Fernández del Suris Calella ha estat 5a del nivell A, mentre que Núria Matas ha acabat 4a del B. Al nivell C, Clàudia Pérez ha estat 3a de grup i Maria Martínez 4a.

En categoria infantil, només Pol Van Riet va aconseguir superar la fase de grups, en una prova on hi van participar també Ian Domínguez, Carlos Sánchez i Martí Vidal.


La sala gran durant la jornada del dissabte

Per la tarda, en la categoria Senior A, Albert Arcos i Adrià Mallorquí van jugar a un gran nivell i van acabar en 2a i 3a posició respectivament. Pau Tió no va poder passar de grup i Joaquim Pedemonte va ser baixa per lesió.

En el senior B, Abel Martínez va perdre a 1/8 i Marc Riudavets no va poder sumar cap victòria. Al senior C, Manuel Carmona va arribar als 1/4 de final.

El diumenge, en la prova Juvenil A, Jordi Narcís no va superar la primera fase, mentre que al nivell B, Jaume Basart va ser subcampió, Albert Plaza 5è i Ferran Riera 9è. 


Carlos Sánchez, Ian Domínguez, Martí Vidal i Pol Van Riet